Reguli de baza, partea I

  1. Stabiliti totul dinainte (la telefon). Care sunt serviciile, care e pretul ? Cum arata fata in poza ? Daca ea schimba conditiile astea cand ajungeti on location, plecati, nu merita. Daca nu seamana cu tipa din poza, plecati. Costul de a pleca e mic, puteti sa mergeti oricand la alta fata (Bucurestiul e plin). Costul de a nu pleca este in primul rand financiar si, poate mai important, o experienta neplacuta.
  2. Nu presupuneti, intrebati. Nu presupuneti ca e vorba de o ora Рintrebati. Nu presupuneti ca face sex oral neprotejat sau anal pentru banii discutati Р intrebati daca intra in pret. Nu presupuneti ca este fata pe care ati vazut-o in poze Рcereti sa se descrie si intrebati. Intotdeauna sa intrebati direct de la telefon. Fiti atenti la detalii !
  3. ATENTIE, banii inainte. Intr-o situatie de genul asta, tipul are prerogativul de a negocia pana lasa banii din mana. Cand ati lasat banii din mana, ati pierdut controlul asupra situatiei. Conditiile le puneti atata timp cat aveti control. Daca vedeti ceva suspect, ciudat, daca nu va place tipa sau nu pare de incredere, daca aveti absolut orice motiv sa nu va convina, plecati inainte sa lasati banii din mana. Dupa aia, o sa fie prea greu.
  4. Fara scandal, fara violenta ! Intelegeti-va civilizat, refuzati frumos, plecati daca e nevoie. Violenta ar putea avea rezultate in cel mai bun caz imprevizibile pentru client. Iar din punct de vedere al tipei, ar strica serviciul pe care el il va oferi pe viitor, pentru ca ea va deveni mai paranoica si mai preocupata de a se proteja/apara/avea masuri de precautie decat de a nu zgaria cu dintii cand o suge.

[va urma]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: