Zone cu curve din Bucuresti

E important sa stii zonele in care te-ai putea astepta sa gasesti dame de companie in Bucuresti. Bineinteles, exista si multe exceptii, dar lista asta e un inceput

Zonele “cu chirie”, high quality

Probabil datorita pozitionarii centrale si a usurintei cu care clientii pot ajunge, fetele din campul muncii au ajuns la concluzia ca zonele astea sunt favorabile.

Va recomand sa va orientati catre zonele centrale, sunt mai sigure. Nu intelegeti gresit – o zona buna nu e garantia unei experiente placute, dar inseamna o probabilitate mai buna.

  • Bulevardul Unirii – de la Piata Alba Iulia pana la Bulevardul Unirii si imprejurimile (Strada Lucian Blaga, Strada Nerva Traian).
  • Unirii-Universitate-Unirii. Zona Sala Palatului.
  • Foisorul de Foc, Biserica Armeneasca.

Zone “cu chirie”, low-quality

  • Crangasi
  • Dristor/Vitan
  • Militari: Lujerului/Gorjului/Valea Lunga/Pacii

Daca stau in zonele astea, fetele nu inteleg prea bine impactul amplasarii asupra businessului lor si/sau nu au standarde in ceea ce priveste clientii. Mergeti aici doar daca stati aproape/nu va pasa/nu stati prea bine cu finantele/simtiti nevoia de adrenalina/va fute curiozitatea.

Zone low-low-quality

  • Gara de Nord (mai exact intre Piata Matache si cladirea Generali, in speta la intersectia Calea Grivitei cu Strada Buzesti). Cred ca e una dintre zonele cu traditie in domeniu asa-numitelor traseiste, street-working girls. Nu va puteti astepta la niciun fel de calitate, aspect fizic extraordinar, ca sa nu mai vorbim de atitudine. Nu va recomand zona si in principiu nu vad recomand sa mergeti la fete care lucreaza “pe strada”. E riscant din mai multe puncte de vedere si o sa aveti parte de experiente nu prea placute. Costurile in general sunt pana in 100 RON, dar exista si exceptii. Totusi, calitatea nu merita nici suta aia.
  • Pleveni cu Calea Giulesti (pasajul Basarab) – this is as low as it gets. Cred ca preturile coboara pana la 50 RON si calitatea este pe masura. Mergeti in zona doar daca va place adrenalina de a va asuma riscuri inutile.
  • Zona Universitate-Scale-Romana (vezi McDonalds). Aici gasiti fetele care spera sa agate straini. Ceea ce inseamna preturi mari (ajung la 200 RON) si calitate care arareori justifica costurile. Exista insa si semi-exceptii, care inseamna se traduc in sex oral 50 RON – dar din nou calitatea e indoielnica.
  • Zona Piata Iancului. Nu cunosc bine zona, dar sigur face parte din aceasta clasa. Nerecomandat oamenilor care au (cat de cat standarde).

Ca si concluzie, prostituatele sunt ca biletele de avion. Daca iti faci rezervare (la telefon, la o tipa care are un apartament inchiriat, sa zicem), platesti mai putin pentru aceeasi calitate. Sau mai degraba ai parte de calitate mai buna a serviciului la acelasi pret. Plus ca e mult mai confortabil sa faci sex intr-un apartament inchiriat de pe bulevardul Unirii decat intr-o cocioaba de chirpici de la Gara de Nord. Nu fiti impulsivi noaptea, tarziu cand va intoarceti din club. De cate ori am apelat la tipele de pe strada, mi-a parut rau dintr-un motiv sau altul. Sunati a doua zi, faceti o rezervare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: