Top 5 al serii

Locul intai:

Blonda, inalta, subtirica, sani relativ mici. (Ea zice ca e fotomodel? S-o credem.) Pretul e rezonabil (150 / partida), anuntul a fost deja publicat de mai multe ori – are credibilitate. Pozele par reale. Face doar sex oral si normal. Nu am intrebat si nu am fost, dar cred ca face doar oral protejat.

Are aspectul artificial de pitipoanca de la mall careia mereu ai vrut sa i-o tragi – si din punctul meu de vedere asta e o bila alba.

Blonda platinat, inalta

Blonda platinat, inalta

Locul doi:

In contrast cu aspectul artificial de la locul intai, domnisoara “Alice” pare mult mai naturala. Anuntul a aparut relativ recent, pretul e si mai convenabil. Are un punct in plus pentru parul lung (pana la fund) si pentru buzele carnoase (pe care a avut grija sa le evidentieze, desi si-a sters restul fetei). Se vede totusi ca are cateva kilograme in plus si sanii, desi sunt medii, par moi si usor lasati. La aspectul all natural contribuie si faptul ca nu e epilata complet

Satena, aspect dragut

Satena, aspect dragut

Locul trei:

Arata bine, are forme frumos conturate, sani medii-spre-mari si aparent fermi. Este blonda (natural oare?) si are o fizionomie a fetei foarte placuta. E vorba doar de oral si normal, in ciuda pretului foarte piperat 300 RON (pe ora, presupun).

High quality blonde

High quality blonde

Locul patru:

Are un aspect placut la corp, sani sunt mici si fermi. Nu se sfieste sa-si etaleze farmecele din toate unghiurile, deci surprizele placute sunt mai putin probabile. Ea spune ca ofera oral (neprotejat), normal si anal, asa ca nu e o alegere chiar rea. Daca nu mi-ar fi placut blondele deosebit de mult (in seara asta), ar fi fost pe locul trei.

Satena, sani fermi, sex total

Satena, sani fermi, sex total

Locul cinci:

Aspectul fizic e OK, pretul e OK, e blonda si ofera pachetul complet. Totusi, as avea o oarecare retinere – nu stiu exact de ce – motiv pentru care e pe locul 5.

Blonda, pachet complet

Blonda, pachet complet

Sugestie #1:

Pe Anuntul Telefonic (locul de unde am facut copy-paste la anunturile de mai sus) se pot face cautari (vezi bara din stanga, “Cautare rapida”) dupa numarul de telefon. Puteti folosi aceasta facilitate pentru a cauta fetele din anunturile de mai sus direct la sursa (chiar si atunci cand expira anunturile, atat timp cat ele nu-si schimba numerele de telefon)

Aceasta optiune se dovedeste foarte utila, mai ales in combinatie cu optiunea “Cauta anunturi cu acelasi numar de telefon”, atunci cand vrei sa vezi:

  • cat de consecvent e pretul fetei (speculeaza sau lucreaza corect?)
  • cat de consecvente sunt pozele fetei. Daca sunt diferente mari (intr-un set de poze e bruneta, sani mari, in alt set e blonda, sani mici) intre un anunt si altul cu acelasi numar de telefon – pozele probabil nu sunt ale ei.
  • cat de mult variaza textul anuntului si serviciile descrise: de multe ori doua anunturi scrise de aceeasi fata pot sa se completeze reciproc (poate in unul scrie “normal, oral, anal” si in altul scrie “normal, oral, anal contra cost (suplimentar) ” )

In general, fetele mai consecventa merita mai multa incredere.

Sugestie #2:

Daca aveti lucruri neclare din anunt (“Pretul e pe partida sau pe ora?” “Oral e protejat sau neprotejat?” “Pretul include si sex anal?” etc), intrebati la telefon – NU PRESUPUNETI ca e asa cum ati vrea voi – de obicei nu e. Pe de alta parte, nu tineti de vorba fetele la telefon inutil de mult – au si ele treaba de facut.

La fata locului, mai discutatii odata conditiile si serviciile inainte sa platiti. Daca schimba ce a zis la telefon, atunci bila neagra – e neserioasa.

Disclaimer:

Ce am scris aici sunt doar impresii neinformate. Nu am vizitat (inca) niciuna dintre fete, asa ca nu pot emite judecati de valoare. Nu-mi asum responsabilitatea pentru faptul ca fetele “selectate” nu sunt pe masura asteptarilor, nu corespund anuntului sau pozelor. Daca alegeti sa mergeti, faceti asta pe propria raspundere.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: